lunes, 21 de septiembre de 2009

INICI


Quan a les expectatives d'aprenentatge en relació als continguts de l'assignatura interculturalitat i educació son de tenir més eines per a poder afrontar una realitat que ens toca viure. Tenir coneixements teòrics i de les polítiques vigents per a poder escollir el nostre cami per abordar les diferències culturals i aconseguir una bona integració entre tots els escolars.
Crec que les competències necessàries son la empatia, el coneixement de les politiques i una redefinició del que s'enten per diversitat i esperò conèixer exactament quines han de ser a través d'aquesta assignatura.
Quan al blog, les meves expectatives son, de moment, el coneixement de un nou mitjà de comunicació que d'entrada sembla molt interessant. Per mi és una novetat i estic motivada a conèixer-ho ja que em sembla molt intressant poder accedir a tota la gent que està fent el mateix que jo. Crec que és un sistema més complert que el debat o el forum, perquè es un espai individual on tothom s'el pot "decorar" a la seva manera, tot i parlant del mateix. Així que espero disfrutar de aquesta nova manera de comunicar-nos entre els de l'aula!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario